Suomen Puutarhakauppiaat ry juuret suomalaisessa mullassa

Puutarhakauppiaat Facebookissa advertisement

Aleniuksen Puutarha

thumbnail_AleniuksenPuutarha_logo

Tervetuloa Puutarhallemme Oulun Hietasaareen, kivenheiton päähän Oulun keskustasta!

 

Monipuolinen taimisto

Taimistomme Oulun Hietasaaressa tarjoaa laajan valikoiman pohjoisen oloihin sopeutuneita taimia läpi kesän. Meiltä löydät monipuolisen kattauksen puita, pensaita sekä erilaisia keittiöpuutarhan taimia, ja perennataimistomme on kaupungin laajin. Meille on tärkeää, että kotipuutarhurimme onnistuvat unelmien puutarhansa luomisessa ja siksi valitsemme myyntiin vain mahdollisimman kestäviä ja laadukkaita lajikkeita. Puutarhurimme neuvovat mielellään Sinua valitsemaan tarkoitukseen ja kasvupaikkaan parhaiten sopivat taimet.

 

Kukkiva puutarha

Kesäkukkien valikoimamme on runsas ja vaihtoehtoja löytyy niin aurinkoon kuin varjoisallekin paikalle. Kasvatamme omalla puutarhallamme orvokit ja muut kesän suosikit, joita löytyy meiltä hyvä valikoima koko kesän ajan. Joka vuosi valikoimastamme löytyy myös uusia tuttavuuksia – Tule tutustumaan!

 

Kukkakauppa arkeen ja juhlaan

Puutarhamme on myös monipuolinen kukkakauppa. Löydät meiltä laadukkaat leikko- ja ruukkukukat niin arjen piristykseksi kuin juhlan kruunuksikin. Puutarhapuotimme on myös pullollaan ihania ruukkuja ja muita puutarhaan liittyviä somisteita.

 

Viimeistellyt kimput ja näyttävät asetelmat piristävät kotia ja antavat juhlalle halutun ilmeen. Floristiemme taitavissa käsissä syntyvät niin morsius-, onnittelu- kuin tuliaiskimputkin – tai vaikka koko juhlatilan koristelu. Kuvia sidontatöistämme löydät nettisivuiltamme www.aleniuksenpuutarha.fi

 

Sydämellisesti Tervetuloa Kotipuutarhurin Keitaalle!

 

 

Aleniuksen Puutarha

Hietasaarentie 39, 90510 Oulu

p. (08) 554 1999

www.aleniuksenpuutarha.fi